Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Astrograph Sorcerer

uk_flag Angol név Astrograph Sorcerer
hu_flag Magyar név Asztrográf Varázsló
jp_flag Kana アストログラフ・マジシャン
jp_flag Fonetikus Asutorogurafu Majishan
Típus Szörny | Effekt | Inga | Varázsló
Effekt típus Feltételes | Gyújtó | Kiváltó
Csoport Sötét (Dark)
Szint 7
Pendulum skála 1
TP / VP 2500 / 2000
Sorozatszám 76794549
Lap értékelése
Kapcsolódó lapok

uk_flag Angol leírás

Pendulum Effect: During your Main Phase: You can destroy this card, and if you do, take 1 "Stargazer Magician" from your hand or Deck, and either place it in your Pendulum Zone or Special Summon it. You can only use this effect of "Astrograph Sorcerer" once per turn.
Monster Effect: If a card(s) you control is destroyed by battle or card effect: You can Special Summon this card from your hand, then you can choose 1 monster in the Graveyard, Extra Deck, or that is banished, and that was destroyed this turn, and add 1 monster with the same name from your Deck to your hand. You can banish this card you control, plus 4 monsters from your hand, field, and/or Graveyard (1 each with "Pendulum Dragon", "Xyz Dragon", "Synchro Dragon", and "Fusion Dragon" in their names); Special Summon 1 "Supreme King Z-ARC" from your Extra Deck. (This is treated as a Fusion Summon.)

hu_flag Magyar leírás

Pendulum Hatás: A Fő Fázisod alatt: Megsemmisítheted ezt a lapot, és ha így teszel, fogj 1 "Stargazer Magician"-t a kezedből vagy a Paklidból, és vagy helyezd el a Pendulum Zónádra, vagy Speciálisan Idézd meg. Körönként csak egyszer használhatod "Astrograph Sorcerer" ezen hatását.
Szörny Képesség: Ha egy (vagy több) általad irányított lap csatában vagy kártya hatás által megsemmisült: Speciálisan Megidézheted ezt a kártyát a kezedből, majd kiválaszthatsz 1 szörnyet a Temetődben, az Extra Paklidban, vagy ami ki van vonva, és ami ebben a körben semmisült meg, és vegyél fel 1 ugyanolyan nevű szörnyet a Paklidból a kezedbe. Kivonhatod ezt az általad irányított lapot, plusz 4 szörnyet a kezedből, a térfeledről és/vagy a Temetődből (mindből 1-et, aminek "Pendulum Dragon", "Xyz Dragon", "Synchro Dragon" és "Fusion Dragon" szerepel a nevében); Speciálisan Idézz meg 1 "Supreme King Z-ARC"-ot az Extra Paklidból. (Ez Fúziós Idézésnek számít.)
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Avatar
ezt a lap tiltott?